Панкейки можуть бути корисними, якщо готувати їх з правильних інгредієнтів: рисового борошна та на кокосовій олії.

Читайте також Рецепт пісного гарбузового кексу з фініками від кондитерки Лізи Глінської

Чудовий варіант для сніданку, до речі панкейки виходять не жирні, тому вони ідеальні для дитячого харчування.

Рецепт панкейків

  1. Розділіть білки з жовтками. Білки збийте міксером до стійких піків.
  2. У окремій мисці змішайте жовтки, цукор, сіль, молоко, борошно та розпушувач, влийте олії та перемішайте до однорідної консистенції.
  3. Збиті білки додайте до тіста та легкими рухами вимішайте в однорідну масу.
  4. Розігрійте сковорідку з антипригарним покриттям на середньому вогні. Викладайте по 2 столові ложки тіста і обсмажуйте панкейки з обох сторін до готовності. Смачного!