Рулет із броколі та лосося, без перебільшення, є одним із наших фаворитів. Зокрема, тому, що не залишає на талії зайвих сантиметрів, адже готується лише з корисних інгредієнтів.

Читайте також Обід в офіс за 30 хвилин: французький сендвіч, яйця по-шотландськи, курячі стріпси з гарбузом

Рулет з броколі та лосося

  • Час: 120 хвилин
  • Порції: 8


Рулет з броколі та лосося / Фото Fat Killers

Приготування:

  1. Відваріть суцвіття броколі в підсоленій киплячій воді протягом 7 – 10 хвилин. Відкиньте на сито й залиште на кілька хвилин, щоб стекла зайва рідина.
  1. Відділіть білки від жовтків.
  1. У чаші блендера збийте жовтки з броколі, додайте борошно та розпушувач. Ретельно вимішайте масу.
  1. Збийте білки з дрібкою солі до стійких піків та обережно введіть до маси з броколі.
  1. Застеліть деко харчовим пергаментом або силіконовим килимком.
  1. Змастіть пергамент або килимок олією й вилийте на нього тісто з броколі. Розрівняйте лопаткою.
  1. Випікайте корж із броколі в духовці, розігрітій до 200 градусів, 10 – 15 хвилин.
  1. Для начинки наріжте лосось та огірок довільними шматочками.
  1. Змішайте крем-сир із грецьким йогуртом.
  1. Готовий корж із броколі трішки охолодіть.
  1. Сформуйте рулет. Змастіть корж із броколі крем-сиром з йогуртом, далі викладіть шматочки лосося та огірка.
  1. Сформуйте рулет, загорніть у харчову плівку та як слід зафіксуйте краї.
  1. Відправте рулет до холодильника на 30 – 40 хвилин.
  1. Після того як рулет настоїться, наріжте його й насолоджуйтеся корисною закускою.

Смачного!