Джерело: інстаграм Володимира Ярославського
Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" поділився смачним рецептом домашнього паштету з курячої печінки на своїй сторінці в інстаграм.
Читайте також Млинці від Ярославського: простий та перевірений рецепт від шеф-кухаря
Володимир Ярославський успішний ресторатор та шеф-кухар, а його рецепти завжди готові здивувати вас смаком та легкістю у приготуванні.
Як приготувати паштет вдома
- Ретельно помийте печінки,видаліть плівки та перевірте на залишки жовчі.
- Овочі ретельно помийте, почистіть та наріжте на великі кубики. У розігрітій сковорідці з олією обсмажте цибулю з морквою до золотистої скоринки. Додайте до овочевої засмажки селеру та продовжуйте готувати їх.
- Додайте до овочів курячу печінку та обсмажуйте всі інгредієнти для паштету 5-7 хвилин. Посоліть та поперчіть печінку. додайте решту спецій й перемішайте. Тушкуйте інгредієнти під кришкою до готовності на маленькому вогні 15-20 хвилин..
- Зніміть кришку та тушкуйте ще 5-10 хвилин, щоб позбутись зайвої вологи.
- Додайте мед та перемішайте.
- Охолодіть заготовку на паштет та перекрутіть її на м'ясорубці або подрібніть у блендері.
- З'єднайте паштет з вершковим маслом та знову перекрутіть через м'ясорубку.
- Викладіть готовий паштет з курячої печінки миску та подавайте до столу з хрустким хлібом. Смачного!