Рецепт паштету з курячої печінки від Володимира Ярославського

1 лютого 2021, 09:59
Читать новость на русском

Шеф-кухар запевняє, що приготований паштет з курячої печінки за його рецептом не темніє та чудово смакує навіть без додаткового шару желе. Гайда готувати смачний курячий паштет на закуску разом з Smachno News.

Джерело: інстаграм Володимира Ярославського

Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" поділився смачним рецептом домашнього паштету з курячої печінки на своїй сторінці в інстаграм.

Читайте також Млинці від Ярославського: простий та перевірений рецепт від шеф-кухаря

Володимир Ярославський успішний ресторатор та шеф-кухар, а його рецепти завжди готові здивувати вас смаком та легкістю у приготуванні.

Інгредієнти:
– 500 г курячої печінки;
– 300 г цибулі;
– 250 г моркви;
– 75 г стебла селери;
– 200 г вершкового масла;
– 20 г меду;
– сіль, духмяний та чорний перці;
– тим'ян;
– олія для обсмаження овочів.

Як приготувати паштет вдома

  1. Ретельно помийте печінки,видаліть плівки та перевірте на залишки жовчі.
  2. Овочі ретельно помийте, почистіть та наріжте на великі кубики. У розігрітій сковорідці з олією обсмажте цибулю з морквою до золотистої скоринки. Додайте до овочевої засмажки селеру та продовжуйте готувати їх.
  3. Додайте до овочів курячу печінку та обсмажуйте всі інгредієнти для паштету 5-7 хвилин. Посоліть та поперчіть печінку. додайте решту спецій й перемішайте. Тушкуйте інгредієнти під кришкою до готовності на маленькому вогні 15-20 хвилин..
  4. Зніміть кришку та тушкуйте ще 5-10 хвилин, щоб позбутись зайвої вологи.
  5. Додайте мед та перемішайте.
  6. Охолодіть заготовку на паштет та перекрутіть її на м'ясорубці або подрібніть у блендері.
  7. З'єднайте паштет з вершковим маслом та знову перекрутіть через м'ясорубку.
  8. Викладіть готовий паштет з курячої печінки миску та подавайте до столу з хрустким хлібом. Смачного!