Коли мова заходить про перекус, завжди першими на думку спадають різні намазки на хліб. Це й не дивно, адже їй легко готувати та брати з собою.
Не пропустіть Біфштекс з яловичини та яйцем: швидкий рецепт для ідеального сніданку
Паста з тунця, яєць та огірка – один з варіантів перекусу, який завжди буде доречним. Хліб, крекер, батон – ця опція смакуватиме завжди.
Рецепт пасти з тунця, яєць та огірка
Час: до 15 хвилин
Порцій: 3 – 4
Приготування:
- Яйця варимо на круто.
- Викладаємо їх в миску, додаємо авокадо та розминаємо виделкою до кашоподібної консистенції.
- Додаємо зціджений тунець, ще раз все гарно розминаємо та перемішуємо.
- Огірки та кріп подрібнюємо та додаємо до пасти.
- Солимо, перчимо та ще раз добре перемішуємо.
Смачного!