Існує безліч рецептів пасти, які чудово поєднуються з будь-якими продуктами. Фузіллі — класична італійська паста у вигляді спіралі довжиною 1 7 сантиметрів, які готують із твердих сортів пшениці.

Макарони з соковитою курятиною та грибами доповнює вишуканий вершковий соус. Смачна та поживна страва сподобається усій вашій родині. Перед подачею найкраще задекорувати тертим сиром.

Читайте також Котлета по-київськи: історія походження страви та домашній рецепт

  • Час: 20 – 25 хвилин
  • Порції: 2 – 3
  • Калорійність на 100 грамів: 137

Як приготувати пасту Фузіллі з курятиною та грибами

  1. У каструлю з окропом викладіть макарони, додайте сіль, відваріть протягом 10 хвилин до стану аль-данте. Зцідіть воду.
  2. Куряче філе ретельно помийте, обсушіть рушником, наріжте скибочками.

Куряче філе/ Фото Pexels

  1. Гриби помийте, наріжте скибочками.​

Гриби печериці/ Фото Unsplash

  1. Цибулю, часник почистіть, подрібніть ножем.
  2. Твердий сир натріть на грубій тертці.
  3. На розігріту пательню з олією викладіть цибулю, часник, обсмажте до рум'яної скоринки, додайте курятину, гриби, сіль, перець, спеції, тушкуйте 10 хвилин.
  4. Далі – додайте вершки, готові макарони, перемішайте, тушкуйте ще кілька хвилин.

Паста з курятиною та грибами/ Фото Freepik

  1. Готову страву викладіть на тарілку. Смачного!