Існує безліч рецептів пасти, які чудово поєднуються з будь-якими продуктами. Фузіллі — класична італійська паста у вигляді спіралі довжиною 1 –7 сантиметрів, які готують із твердих сортів пшениці.
Макарони з соковитою курятиною та грибами доповнює вишуканий вершковий соус. Смачна та поживна страва сподобається усій вашій родині. Перед подачею найкраще задекорувати тертим сиром.
Читайте також Котлета по-київськи: історія походження страви та домашній рецепт
- Час: 20 – 25 хвилин
- Порції: 2 – 3
- Калорійність на 100 грамів: 137
Як приготувати пасту Фузіллі з курятиною та грибами
- У каструлю з окропом викладіть макарони, додайте сіль, відваріть протягом 10 хвилин до стану аль-данте. Зцідіть воду.
- Куряче філе ретельно помийте, обсушіть рушником, наріжте скибочками.
Куряче філе/ Фото Pexels
- Гриби помийте, наріжте скибочками.
Гриби печериці/ Фото Unsplash
- Цибулю, часник почистіть, подрібніть ножем.
- Твердий сир натріть на грубій тертці.
- На розігріту пательню з олією викладіть цибулю, часник, обсмажте до рум'яної скоринки, додайте курятину, гриби, сіль, перець, спеції, тушкуйте 10 хвилин.
- Далі – додайте вершки, готові макарони, перемішайте, тушкуйте ще кілька хвилин.
Паста з курятиною та грибами/ Фото Freepik
- Готову страву викладіть на тарілку. Смачного!