13 березня,
                    13:15
                
                Доступна вишуканість: рецепт пасти з болоньєзе та моцарелою
Джерело:
przepisyКоли потрібно швидко приготувати щось смачненьке, на допомогу завжди прийде італійська кухня. Макарони, кілька додатків – і смачна страва вже на вашому столі.
Швидка, але неймовірно смачна страва – це те, що стане у пригоді кожній господині. Паста з соусом, м'ясом та сиром стане ідеальною трапезою у будь-яку пору дня.
Читайте також Створюємо весняний настрій вдома: три салати із курятини нашвидкуруч
Рецепт пасти з болоньєзе та моцарелою
Час: 30 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 400 грамів пасти тальятелле;
 – 300 грамів яловичого фаршу;
 – 400 грамів консервованих помідорів (нарізаних кубиками);
 – 1 упаковка сиру моцарела;
 – 1 зубчик часнику;
 – свіжий або сушений базилік;
 – 2 столові ложки олії.
Приготування:
- Варимо пасту аль денте та проціджуємо.
 - Моцарелу грубо натираємо.
 - Подрібнюємо часник та обсмажуємо на олії впродовж 1 – 2 хвилин.
 - Додаємо м'ясо та готуємо, поки воно не втратить рожевий колір, на це зазвичай потрібно 5 – 7 хвилин.
 - Додаємо помідори. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь та готуємо 10 хвилин.
 - Змішуємо спагетті з соусом.
 - Подаємо до столу з моцарелою та базиліком.
 
 
Смачного!