Паста з нутом: рецепт від італійського шеф-кухаря Марко Черветті

15 січня 2021, 15:11
Читать новость на русском

Що може бути краще пасти? Тільки унікальна паста! Марко Черветті поділився рецептом пасти з нутом. Як правильно готувати – читайте далі у матеріалі.

Марко Черветті поділився рецептом на своїй сторінці в інстаграм. Пасту готують з нутом і додаванням ароматних трав, яка сподобається усім.

Читайте також Аранчині – рецепт смачних рисових кульок з м'ясом від Марко Черветті

Паста з нутом

Інгредієнти:
– паста Тріа;
– відварений нут;
– свіжий орегано;
– свіжий чебрець;
– свіжа шавлія;
– свіжий розмарин;
– 2 зубчика часнику;
– 1 гострий перець чилі;
– 1 цибуля;
– оливкова олія;
– бульйон;
– сіль.
  1. Для приготування страви розділіть пасту на дві частини, одну частину – відваріть в окропі, іншу – в каструлі з розігрітою олією, обсмажте декілька хвилин.
  2. Помийте свіжий чебрець, розмарин, шавлію, подрібніть ножем. Почистіть від шкірки цибулю, часник, подрібніть ножем. Перець чилі, наріжте скибочками.
  3. На пательні з оливковою олією обсмажте цибулю, додайте перець чилі, відварений нут, часник з травами. Далі – додайте бульйон, перемішайте, додайте два види пасти, готуйте декілька хвилин до готовності. Викладіть на тарілку. Смачного!

Рецепт пасти з нутом від Марко Черветті у відео: