Марко Черветті поділився рецептом на своїй сторінці в інстаграм. Аранчині у перекладі з італійської – "апельсин". Це традиційна страва сицилійської кухні, яку готують з м'ясом або з моцарелою, томатним соусом і зеленим горошком та обвалюють у панірувальних сухарях. Ми впевнені, що рисові кульки сподобаються усім не тільки смаком, а й презентацією.

Читайте также Добірка страв на Старий Новий Рік 2021: швидкі та смачні рецепти закусок

Рисові кульки з м'ясом

  1. На пательні з вершковим маслом, оливковою олією викладіть сухий рис, додайте шафран, куркуму, біле вино, бульйон, сіль, перець, перемішайте, готуйте на малому вогні 15 хвилин. Викладіть на деко для охолодження.
  2. Твердий сир наріжте скибочками.
  3. У мисці збийте яйця. З рису сформуйте кружечок, зверху викладіть рагу, скибочку сиру, загорніть, формуючи кульку, обваляйте у борошні, занурте у яйце, далі у панірувальні сухарі, обсмажте у каструлі з розігрітою соняшниковою олією.
  4. Розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть рисові кульки, відправте запікатись на 7 хвилин до готовності. Викладіть на тарілку. Смачного!

Рецепт рисових кульок з м'ясом від Марко Черветті у відео: