Марко Черветті поділився рецептом на своїй сторінці в інстаграм. Пасту готують з нутом і додаванням ароматних трав, яка сподобається усім.

Читайте також Аранчині – рецепт смачних рисових кульок з м'ясом від Марко Черветті

Паста з нутом

  1. Для приготування страви розділіть пасту на дві частини, одну частину – відваріть в окропі, іншу – в каструлі з розігрітою олією, обсмажте декілька хвилин.
  2. Помийте свіжий чебрець, розмарин, шавлію, подрібніть ножем. Почистіть від шкірки цибулю, часник, подрібніть ножем. Перець чилі, наріжте скибочками.
  3. На пательні з оливковою олією обсмажте цибулю, додайте перець чилі, відварений нут, часник з травами. Далі – додайте бульйон, перемішайте, додайте два види пасти, готуйте декілька хвилин до готовності. Викладіть на тарілку. Смачного!

Рецепт пасти з нутом від Марко Черветті у відео: