М'ясні кульки з курятини з пастою – чудовий варіант для смачного обіду. Страва готується в ароматному соусі зі спеціями та прикрашається петрушкою та тертим сиром.
Читайте також Як приготувати фарфале з курятиною: простий рецепт
Тальятеле з курячими болами
- Цибулю почистіть, розріжте навпіл.
- Куряче філе пропустіть через м’ясорубку з половинкою цибулі.
- У миску викладіть фарш, додайте сіль, перець, вершки. Сформуйте маленькі кульки.
- У каструлі з окропом відваріть пасту, додайте сіль.
- Почистіть часник, натріть на тертці.
- Петрушку помийте, подрібніть ножем.
- Твердий сир натріть на грубій тертці.
- На пательні з оливковою олією обсмажте боли.
- Наріжте половинку цибулі, обсмажте на пательні з розмарином до рум’яності, додайте тертий часник. Далі – влийте вино, перемішайте, залиште для випарення, додайте вершки, додайте готову пасту, петрушку, тушкуйте 2-3 хвилини, додайте тертий сир.
- Викладіть на тарілку пасту, боли. Смачного!