М'ясні кульки з курятини з пастою – чудовий варіант для смачного обіду. Страва готується в ароматному соусі зі спеціями та прикрашається петрушкою та тертим сиром.

Читайте також Як приготувати фарфале з курятиною: простий рецепт

Тальятеле з курячими болами

  1. Цибулю почистіть, розріжте навпіл.
  2. Куряче філе пропустіть через м’ясорубку з половинкою цибулі.
  3. У миску викладіть фарш, додайте сіль, перець, вершки. Сформуйте маленькі кульки.
  4. У каструлі з окропом відваріть пасту, додайте сіль.
  5. Почистіть часник, натріть на тертці.
  6. Петрушку помийте, подрібніть ножем.
  7. Твердий сир натріть на грубій тертці.
  8. На пательні з оливковою олією обсмажте боли.
  9. Наріжте половинку цибулі, обсмажте на пательні з розмарином до рум’яності, додайте тертий часник. Далі – влийте вино, перемішайте, залиште для випарення, додайте вершки, додайте готову пасту, петрушку, тушкуйте 2-3 хвилини, додайте тертий сир.
  10. Викладіть на тарілку пасту, боли. Смачного!