15 квітня,
15:21
Тальятеле з курячими болами: домашній рецепт
Джерело:
Наша РябаЯкщо шукаєте оригінальний рецепт з курятиною? Приготуйте тальятеле з курячими болами. Страва сподобається дітям і дорослим.
М'ясні кульки з курятини з пастою – чудовий варіант для смачного обіду. Страва готується в ароматному соусі зі спеціями та прикрашається петрушкою та тертим сиром.
Читайте також Як приготувати фарфале з курятиною: простий рецепт
Тальятеле з курячими болами
Інгредієнти:– 400 грамів курячого філе;
– 300 грамів пасти Тальятеле;
– 100 грамів цибулі;
– 350 мілілітрів вершків 30-33%;
– 350 мілілітрів білого сухого вина;
– 2 зубчики часнику;
– 50 грамів сиру Пармезан;
– 15 мілілітрів оливкової олії;
– петрушка;
– розмарин;
– сіль;
– перець.
- Цибулю почистіть, розріжте навпіл.
- Куряче філе пропустіть через м’ясорубку з половинкою цибулі.
- У миску викладіть фарш, додайте сіль, перець, вершки. Сформуйте маленькі кульки.
- У каструлі з окропом відваріть пасту, додайте сіль.
- Почистіть часник, натріть на тертці.
- Петрушку помийте, подрібніть ножем.
- Твердий сир натріть на грубій тертці.
- На пательні з оливковою олією обсмажте боли.
- Наріжте половинку цибулі, обсмажте на пательні з розмарином до рум’яності, додайте тертий часник. Далі – влийте вино, перемішайте, залиште для випарення, додайте вершки, додайте готову пасту, петрушку, тушкуйте 2-3 хвилини, додайте тертий сир.
- Викладіть на тарілку пасту, боли. Смачного!