Смачна паста з тунцем за рецептом Євгена Клопотенка

19 січня 2021, 12:11
Читать новость на русском

Відомий кулінарний експерт розповідає як позбутися поганого настрою – приготувати пасту. Як правильно – читайте у матеріалі.

Євген Клопотенко поділився улюбленим рецептом пасти на своїй сторінці в інстаграм і назвав цей процес медитацією. Кулінарний експерт розповідає як приготувати смачну, ароматну пасту з сиром, оливками і тунцем.

Читайте також Курячий рулет з сиром та чорносливом: рецепт від Євгена Клопотенка

Як приготувати пасту

Інгредієнти:
– паста;
– твердий сир Пармезан;
– 1 банка тунця (консерви);
– петрушка;
– 1 цибуля;
– біле вино;
– оливки;
– 2 зубчика часнику;
– оливкова олія;
– сіль.

  1. Для приготування пасти поставте воду на вогонь, викладіть пасту, додайте сіль, варіть до готовності.
  2. Помийте петрушку, почистіть часник, цибулю, викладіть оливки, все подрібніть ножем, обсмажте на оливковій олії на пательні, додайте вино, перемішайте.
  3. Налийте у пательню трохи води, в якій варилися спагеті, викладіть відварену пасту, додайте подрібнений тунець, перемішайте, тушкуйте декілька хвилин.
  4. На грубій тертці натріть пармезан.
  5. Викладіть пасту на тарілку. Подавайте пасту до столу, посипавши сиром. Смачного!