Під картоплею буде часник і цибуля, які віддаватимуть свій смак і аромат іншим інгредієнтам. Замість скумбрії також можна використовувати хек чи будь-яку іншу рибу, яка у вас є.

Буде смачно Як роли, але значно простіше: готуємо суші-бургери – страва, яка сподобається кожному

Рецепт скумбрії в духовці

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Духовку розігрійте до 220 градусів. Цибулю наріжте, а часник подрібніть.
  2. Картоплю помістіть у велику каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння й відцідіть.
  3. Цибулю, часник і половину олії помістіть у великий жаротривкий посуд. Додайте половину коріандру, трішки посоліть, добре все вимішайте та рівномірно розподіліть у посуді.
  4. Зверху викладіть картоплю, розрівняйте, посоліть, рівномірно посипте коріандром і полийте рештою олії. Запікайте 15 – 20 хвилин, доки картопля не почне рум'янитися.
  5. Рибу помийте під холодною проточною водою, обсушіть, посоліть і приправте гранульованим часником та перцем. Викладіть на гарячу картоплю зверху в один шар.
  6. По боках розкладіть шматки лимона. Запікайте 15 – 20 хвилин, доки риба повністю не побіліє. Готову страву прикрасьте кропом.