Під картоплею буде часник і цибуля, які віддаватимуть свій смак і аромат іншим інгредієнтам. Замість скумбрії також можна використовувати хек чи будь-яку іншу рибу, яка у вас є.
Буде смачно Як роли, але значно простіше: готуємо суші-бургери – страва, яка сподобається кожному
Рецепт скумбрії в духовці
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Духовку розігрійте до 220 градусів. Цибулю наріжте, а часник подрібніть.
- Картоплю помістіть у велику каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння й відцідіть.
- Цибулю, часник і половину олії помістіть у великий жаротривкий посуд. Додайте половину коріандру, трішки посоліть, добре все вимішайте та рівномірно розподіліть у посуді.
- Зверху викладіть картоплю, розрівняйте, посоліть, рівномірно посипте коріандром і полийте рештою олії. Запікайте 15 – 20 хвилин, доки картопля не почне рум'янитися.
- Рибу помийте під холодною проточною водою, обсушіть, посоліть і приправте гранульованим часником та перцем. Викладіть на гарячу картоплю зверху в один шар.
- По боках розкладіть шматки лимона. Запікайте 15 – 20 хвилин, доки риба повністю не побіліє. Готову страву прикрасьте кропом.