Як приготувати смачний печінковий торт: три святкові рецепти
29 грудня 2020,
12:41
Читать новость на русском
Рецепти смачного печінкового торта, який прикрасить будь-який святковий стіл.
SmachnoNews зібрав для вас три рецепти печінкового торта, який ви з легкістю можете зробити вдома. Для приготування можна використовувати телячу, яловичу, курячу або будь-яку іншу печінку на ваш смак.
Читайте також Новорічна ялинка зі шпинатних млинців: дієтичний рецепт
Торт печінковий
Торт печінковий
Інгредієнти:– 500 г печінки;
– 200 г цибулі;
– 4 яйця;
– 200 г молока;
– 250 г борошна;
– 250 г майонезу;
– сіль, перець.
– соняшникова олія.
- Помийте печінку, видаліть плівку, подрібніть у м'ясорубці.
- Для приготування тіста ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. У мисці змішайте печінку з молоком, яйцями, додайте борошно, сіль, перець, соняшникову олію, перемішайте.
- Почистіть цибулю, обсмажте на пательні до золотої скоринки.
- На пательні із тіста, обсмажте млинці.
- На тарілку викладайте один за одним підсмажені млинці, змастіть майонезом та викладайте шар цибулі, накриваючи наступним, задекоруйте листям петрушки.
Печінковий торт з морквою і цибулею
Печінковий торт з морквою і цибулею
Інгредієнти:– 800 г печінки;
– 200 г цибулі;
– 200 г моркви;
– 4 яйця;
– 200 г молока;
– 250 г борошна;
– 250 г майонезу;
– сіль, перець;
– петрушка;
– соняшникова олія.
- Помийте печінку, видаліть плівку, подрібніть у м'ясорубці.
- Для приготування тіста просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. У мисці змішайте печінку з молоком, яйцями, додайте борошно, сіль, перець, соняшникову олію, ретельно перемішайте.
- Почистіть цибулю, моркву, обсмажте на пательні до золотої скоринки.
- На пательні із тіста, обсмажте млинці.
- На тарілку викладайте один за одним підсмажені млинці, змастіть майонезом та викладайте шар цибулі, моркви, накриваючи наступним, задекоруйте листям петрушки.
Печінковий торт з грибами
Торт печінковий з грибами
Інгредієнти:– 800 г печінки;
– 200 г цибулі;
– 200 г грибів (печериці);
– 200 г моркви;
– 4 яйця;
– 50 г плавленого сиру;
– 200 г молока;
– 250 г борошна;
– 250 г майонезу;
– сіль, перець;
– петрушка;
– соняшникова олія.
- Помийте печінку, видаліть плівку, подрібніть у м'ясорубці.
- Для приготування тіста ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. У мисці змішайте печінку з молоком, яйцями, додайте борошно, сіль, перець, соняшникову олію, перемішайте.
- Почистіть цибулю, моркву, обсмажте на пательні до золотої скоринки.
- Окремо ретельно помийте гриби, наріжте скибочками, обсмажте на пательні до золотої скоринки.
- На пательні із тіста, обсмажте млинці.
- На тарілку викладайте один за одним підсмажені млинці, змастіть майонезом та викладайте шар цибулі, моркви, грибів, накриваючи наступним. На грубій тертці натріть плавлений сир та задекоруйте торт. Смачного!