Ароматне, хрумке шоколадне печиво-сендвіч з кремом сподобається не тільки дітям, а й дорослим. Печиво з натуральних інгредієнтів дуже швидко готується і найкраще смакуватиме до чаю.

Читайте також Печиво з шоколадною крихтою: рецепт від Джеймі Олівера

Рецепт печива

Шоколадне печиво з кремом/ Фото unsplash.com

  1. Для приготування тіста просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці з'єднайте борошно з какао, додайте цукрову пудру, ванільний цукор, розпушувач, сіль, м'яке вершкове масло, перемішайте до однорідної консистенції, замісіть тісто.
  3. Сформуйте тісто циліндричної форми, загорніть у харчову плівку, відправте у холодильник на 20 хвилин.
  4. Для приготування крему у мисці змішайте вершкове масло з цукровою пудрою, додайте ванільний цукор, ретельно перемішайте, збийте міксером.
  5. Тісто розріжте на кружальця. Деко вистеліть пергаментом, викладіть печиво, відправте запікатись у духовку при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин до готовності.
  6. Викладіть у кондитерський мішок крем, змастіть печиво і з'єднайте половинки.
  7. Готове печиво викладіть на тарілку. Смачного!