Печиво з шоколадною крихтою: рецепт від Джеймі Олівера

11 лютого 2021, 19:31
Читать новость на русском

Джеймі Олівер поділився з шанувальниками рецептом смачного, ароматного печива з шоколадною крихтою, яке сподобається усім. Запишіть собі рецепт.

Відомий англійський шеф-кухар, ресторатор Джеймі Олівер пропонує приготувати печиво з шоколадною крихтою, яке легко готується і не потребує особливих кулінарних навичок.

Читайте також Як приготувати печиво з арахісом: простий рецепт від Євгена Клопотенка

Рецепт печива з крихтою

Інгредієнти⁣⁣⁣:
– 100 грамів вершкового масла 82%;
– 125 грамів цукрової пудри;
– 1 яйце;
– 1/2 ванільного екстракту;
– 200 грамів борошна;
– 1 дрібка морської солі;
– 100 грамів шоколаду (чорного, молочного).
  1. Для приготування печива ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці з'єднайте масло з цукром, збийте міксером до однорідної консистенції.
  3. Окремо у мисці збийте яйце, додайте ванільний екстракт, ретельно перемішайте.
  4. Шоколад, подрібніть ножем.
  5. У мисці змішайте борошно з сіллю, додайте яйце з ванільним екстрактом, шоколад, перемішайте, замісіть тісто.
  6. Сформуйте кульки, залиште на 15 хвилин у холодильнику. Викладіть тісто, сформуйте печиво.
  7. Розігрійте духовку при температурі 170 градусів, вистеліть деко пергаментом, викладіть печиво, відправте запікатись на 10-12 хвилин.
  8. Готове печиво викладіть на тарілку. Смачного!