Джерело: інстаграм Євгена Клопотенка

Євген Клопотенко поділився рецептом смачного печива з арахісом і апельсиновим конфітюром, яке сподобається дітям і дорослим.

Читайте також Рецепт мармурового шоколадного печива від Лізи Глінської

Рецепт печива з арахісом

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці з'єднайте вершкове масло з цукровою пудрою, додайте дрібку солі, борошно, ванільний цукор. Далі – додайте яйце, розпушувач, збийте міксером до однорідної консистенції.
  3. У тісто викладіть половину очищеного арахісу і замісіть його. Сформуйте печиво.

  4. Деко вистеліть пергаментом, викладіть печиво, залишаючи відстань між ними у 2-3 сантиметри, зверху викладіть арахіс, вдавлюючи його у тісто.

  5. Розігрійте духовку до 200 градусів, відправте запікатись печиво протягом 12-15 хвилин.

  6. Для приготування варення помийте апельсини, цедру наріжте соломкою. У каструлі цедру змішайте з цукром, варіть 2 хвилини на великому вогні та 10 хвилин на середньому.

  7. Готове печиво викладіть на тарілку, подавайте з варенням. Смачного!