У 3 випуску "Пекельної кухні" екзамен на бабусині страви кулінари здавали наосліп – по запаху. В іншому ж випробуванні команди розробляли меню для сімейного ресторану.

Читайте також Пекельна кухня 2 випуск: хто вразив Олексія Повторейка та чому на шоу прийшла Ольга Харлан

Оцінювати їх страви випало найсуворішому критику – доньці Тимура Мірошниченка Мії. Як завжди, за кожне випробування команду переможця чекатиме заохочення, а команду тих, хто програв – суворе покарання від Алекса Якутова.


Чоловіча команда / Фото Новий канал

Для одних учасників випробування стали тріумфальними, а для Олександра Горбаша – справжнім провалом. Його грибну юшку Алекс Якутов разом з тарілкою відправив у смітник, а команда назвала Сашка слабкою ланкою.

Я дав йому можливість реабілітуватися після провалів і поставив на роздачу в чоловічій команді телересторану. В червоній команді на роздачі була Марія Гуд. Крім сервісу в ресторані на цю вечерю ми додали доставку. Її я ввів для того, щоб перевірити, як чоловіча та жіноча команди спланують дії, – прокоментував Алекс Якутов.

Якщо професіонал Марія Гуд з роздачею справлялася "на ура", Олександру Горбашу насилу вдавалося закривати численні замовлення. Деяким гостям довелося чекати страви понад годину. Це дуже розлютило Шефа, він вигнав Горбаша з кухні.

"Слабку ланку" в кожній команді визначає вечеря в телересторані "Пекельної кухні".


Гості "Пекельної кухні" / Фото Новий канал

Після вечері традиційно на шоу відбувається церемонія вигону. Алекс Якутов попросив учасників висунути кандидатури кухарів, яким не місце в командах.

Станіслава Попоню злив колектив. Він не вижив серед чоловіків, подивимося, як йому буде в жіночій команді, – додав Алекс Якутов.

Попри те, що червона команда перемогла, була людина, яка розчарувала головного шефа "Пекельної кухні". Це Карина Миргород. Алекс Якутов вирішив, що дівчині не місце в жіночій команді, тому відправив її до синіх.