Для того, щоб сирні палички виглядали так само апетитно, як у ресторані, вам слід перед смаженням у фритюрниці скористатися одним секретом – залишити їх на 30 хвилин у морозилці. Завдяки цьому вони будуть цілісними.

До речі Романтична вечеря у середземноморському стилі із готовими стравами від LaStrava

Рецепт сирних паличок з моцарели

Час: до 30 хвилин

Порцій: 3 – 4

Перекус, який завжди смакує / Фото Pixabay

Приготування:

  1. Моцарелу нарізаємо смужками шириною у 1,5 сантиметра, обсушуємо їх папером.
  2. В неглибокій мисці змішуємо борошно та гранульований часник.
  3. В іншій мисці збиваємо яйце, солимо та перчимо.
  4. У третю тарілку висипаємо панірувальні сухарі.
  5. Обвалюємо палички двічі у борошні та яйці. Переконуємося, що немає прогалин, інакше сир витече в олію.
  6. Добре обвалюємо палички у панірувальних сухарях.
  7. Кладемо у морозилку на 30 хвилин.
  8. Смажимо палички у фритюрі по кілька хвилин, щоб їх покриття стало хрустким.
  9. Подаємо з улюбленим соусом.