Для того, щоб сирні палички виглядали так само апетитно, як у ресторані, вам слід перед смаженням у фритюрниці скористатися одним секретом – залишити їх на 30 хвилин у морозилці. Завдяки цьому вони будуть цілісними.
До речі Романтична вечеря у середземноморському стилі із готовими стравами від LaStrava
Рецепт сирних паличок з моцарели
Час: до 30 хвилин
Порцій: 3 – 4
Перекус, який завжди смакує / Фото Pixabay
Приготування:
- Моцарелу нарізаємо смужками шириною у 1,5 сантиметра, обсушуємо їх папером.
- В неглибокій мисці змішуємо борошно та гранульований часник.
- В іншій мисці збиваємо яйце, солимо та перчимо.
- У третю тарілку висипаємо панірувальні сухарі.
- Обвалюємо палички двічі у борошні та яйці. Переконуємося, що немає прогалин, інакше сир витече в олію.
- Добре обвалюємо палички у панірувальних сухарях.
- Кладемо у морозилку на 30 хвилин.
- Смажимо палички у фритюрі по кілька хвилин, щоб їх покриття стало хрустким.
- Подаємо з улюбленим соусом.