Щоб реалізувати задумане, вам знадобиться цікавий концепт та смачна їжа. І з першим, і з другим допоможе бренд LaStrava, який пропонує готові страви ресторанного рівня. Чому це саме те, що допоможе зробити вашу вечерю незабутньою – розповідаємо далі.

Читайте також Вечеря ресторанного рівня за 2 хвилини: як поєднати готові страви від LaStrava

Вечеря у середземноморському стилі із LaStrava

Насамперед розберімося, що таке LaStrava та чому готові страви бренду – це не лише легко та смачно, але й атмосферно.

По-перше, кожна страва LaStrava відповідає ресторанному рівню. Готують їх за допомогою інноваційних технологій та з відбірних інгредієнтів, що забезпечує особливий смак та консистенцію кожного інгредієнта.

Не менш важливо, що до вашого дому страви бренду потрапляють повністю готовими. Вам залишається лише розігріти їх впродовж двох хвилин, використовуючи мікрохвильову піч. А зекономлений на приготуванні їжі час, виробник пропонує присвятити коханим.

По-друге, над створенням LaStrava працював іспанський шеф-кухар Едуардо Сальвадор. Враховуючи його походження, не важко здогадатися, що саме середземноморська кухня є однією із родзинок бренду. На відміну від типових піци чи суші навинос, які в наші дні перестали асоціюватися із романтикою, ці страви подарують атмосферу вечері на літньому узбережжі південних країн. Тому якщо ви та ваша половинка полюбляєте італійське ризотто чи іспанську паелью, страви від LaStrava – must have для романтичної вечері.

Чим особливі страви LaStrava

Здивуйте свою половинку ризотто з яловичиною та грибами / Фото LaStrava

Ризотто LaStrava готується із дотриманням середземноморських традицій кулінарії: кухарі, які працюють над стравою, випарюють біле вино, поєднують його із вершками та яловичим бульйоном, і найголовніше – завжди зберігають рис al dente. Саме ці деталі здатні подарувати вам унікальну гастрономічну подорож до Італії.

За смак страви відповідає поєднання яловичини, приготовленої при низьких температурах, та соусу duxelles, що готується протягом 10 годин із дрібно нарізаних грибів, обсмажених у вершковому маслі із додаванням різноманітних трав. Таке комбо розширить ваші уявлення про італійську кухню та стане неймовірним початком романтичного вечора.

Паелья з куркою – ідеальний вибір для романтичної вечері / Фото LaStrava

На відміну від ризотто, паелья – це традиційна іспанська страва, де відчувається текстура рису та виражений смак бульйону. Курячий бульйон готується впродовж 48 годин з додаванням овочів та шафрану.

Тож середземноморські страви LaStrava точно вразять вашу другу половину та зроблять вечерю особливою. Додайте фонову музику, приділіть увагу сервіруванню столу, запаліть свічки – і вуаля, сюрприз до Дня святого Валентина готовий.

Де купити запропоновані страви

А щоб не зіпсувати атмосферу найромантичнішого свята у році виснажливими приготуваннями їжі, довірте цей процес LaStrava. Замовити вже гарячі паелью чи ризотто можна із ресторану LaStrava у застосунку Glovo. Охолоджені варіанти у герметичних упаковках шукайте у фірмових магазинах "М'ясомаркет" та в онлайн-супермакетах Glovo і BoltFood.

І врахуйте, що середземноморська кухня – далеко не увесь асортимент LaStrava. Усі позиції бренд зібрав у своїх соцмережах – інстаграмі та фейсбуці. Тут ви зможете обрати те, що вам до смаку та провести незабутнє романтичне побачення, не виходячи з дому.