Торт виходить ніжний, у міру солодкий, з яскравим смаком персиків. До речі, з чого ви почнете дегустацію: з вершкового желе чи з персикового?

Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою

Персиковий торт без випікання

  • Час: 15 хвилин (2 години на застигання)
  • Порції: 8


Фото Здоровий і смачний

Приготування:

  1. Підготуйте круглу форму діаметром 19 сантиметрів. Обгорніть її бортики ацетатною стрічкою.
  2. Подрібніть печиво на крихту, додайте розтоплене вершкове масло й ретельно все перемішайте.
  3. Викладіть масу до форми й розрівняйте по дну в пласт.
  4. У 100 мілілітрах теплої води розмішайте 15 грамів желатину. З рештою желатину зробіть те саме (в окремій посудині). Залиште на 5 – 7 хвилин, щоб набух.
  5. У глибокій мисці з'єднайте вершки та сир, ретельно збийте міксером до густої консистенції. Влийте персиковий йогурт і ще раз збийте.
  6. Розігрійте одну порцію набухлого желатину й увілліть до йогуртової маси. Перемішайте все й вилийте на основу торта з печива. Відправте форму до холодильника, щоб желе застигло.
  7. Дістаньте консервовані персики з банки, сироп перелийте до сотейника.
  8. Персики наріжте скибочками й викладіть на застигле вершкове желе.
  9. Персиковий сироп нагрійте до 80 градусів і розчиніть й ньому решту набухлого желатину.
  10. Половину фруктового желе оборежно вилийте на персики. стежте, щоб вони не сплили на поверхню. Знову поставте форму до холодильника.


Фото Здоровий і смачний

  1. Як перший шар персикового желе застигне, вилийте на нього решту желе й відправте торт до холодильника для остаточної стабілізації.
  1. З готового торта зніміть форму та ацетатну стрічку. Наріжте його на порції й подавайте до столу.

Смачного!

Відеорецепт приготування персикового торта без випікання: