Після підриву дамби Каховської ГЕС, українські кухарі, ресторатори та учасники кулінарного шоу "Мастер Шеф" відреагували на російський тероризм.

Читайте також Сезон відпочинку на природі: як приготувати шашлик із курятини на будь-який смак

24 канал зібрав всі реакції кухарів на черговий воєнний злочин російських терористів. Наразі проводиться евакуація населення з небезпечних районів. За кілька годин вода сягне критичного рівня.

Український шеф-кухар та ресторатор, експерт кулінарного шоу "Мастер Шеф" колумбійського походження – Ектор Хіменес-Браво висловився щодо російського терору:


Скріншот з соцмережі Ектора Хіменеса-Браво

Скріншот з соцмережі Ектора Хіменеса-Браво

Не оминули увагою також Володимир Ярославський та Оля Мартиновська. Дівчина відзначила, що готова "душити терористів голими руками", адже це екотероризм з масштабними наслідками як для населення, так і природи.

Скріншот з соцмережі Володимира Ярославського


Скріншот з соцмережі Олі Мартиновської

Володимир Троцький, суперфіналіст кулінарного шоу "Мастер Шеф" 7 сезону також не стримав емоцій та готовий "обслужити всі поминки росіян" та побажав всі терористам сирен у кожну хату.


Скріншот з соцмережі Володимира Троцького

Популярна кондитерка Єлизавета Глінська не змогла стримати емоцій, адже згадала, що після підриву росіянами Каховської ГЕС загине багато тварин – це найбільша технологічна катастрофа в Європі за десятиліття.

Євген Клопотенко закликав українців боротися, не здаватися та донатити. Адже разом ми переможемо ворога та окупанта – росію.


Скріншот з соцмереж Євгена Клопотенка

Нагадаємо вам, що:

  • В ОВА наголошують, що через 5 годин вода сягне критичного рівня. Наразі розпочалася евакуація мешканців небезпечних районів.
  • Також повідомляють, що в Новій Каховці через підрив ГЕС затопило місцевий зоопарк. Доля тварин, які там проживають, поки невідома.
  • Місцевий житель Каховки, що виїхав на підконтрольну Україні територію стверджує, що був лише один вибух – після цього Каховська ГЕС "посипалася як картковий дім".