Хочеться душити голими руками: українські кухарі відреагували на підрив Каховської ГЕС

6 червня 2023, 12:06
Читать новость на русском

Вранці, 6 червня, російські терористи підірвали Каховську ГЕС. Проводиться евакуація населення. На цей злочин вже відреагували українські кухарі.

Після підриву дамби Каховської ГЕС, українські кухарі, ресторатори та учасники кулінарного шоу "Мастер Шеф" відреагували на російський тероризм.

Читайте також Сезон відпочинку на природі: як приготувати шашлик із курятини на будь-який смак

24 канал зібрав всі реакції кухарів на черговий воєнний злочин російських терористів. Наразі проводиться евакуація населення з небезпечних районів. За кілька годин вода сягне критичного рівня.

Український шеф-кухар та ресторатор, експерт кулінарного шоу "Мастер Шеф" колумбійського походження – Ектор Хіменес-Браво висловився щодо російського терору:


Скріншот з соцмережі Ектора Хіменеса-Браво

Скріншот з соцмережі Ектора Хіменеса-Браво

Не оминули увагою також Володимир Ярославський та Оля Мартиновська. Дівчина відзначила, що готова "душити терористів голими руками", адже це екотероризм з масштабними наслідками як для населення, так і природи.

Скріншот з соцмережі Володимира Ярославського


Скріншот з соцмережі Олі Мартиновської

Володимир Троцький, суперфіналіст кулінарного шоу "Мастер Шеф" 7 сезону також не стримав емоцій та готовий "обслужити всі поминки росіян" та побажав всі терористам сирен у кожну хату.


Скріншот з соцмережі Володимира Троцького

Популярна кондитерка Єлизавета Глінська не змогла стримати емоцій, адже згадала, що після підриву росіянами Каховської ГЕС загине багато тварин – це найбільша технологічна катастрофа в Європі за десятиліття.

Євген Клопотенко закликав українців боротися, не здаватися та донатити. Адже разом ми переможемо ворога та окупанта – росію.


Скріншот з соцмереж Євгена Клопотенка

Нагадаємо вам, що:

  • В ОВА наголошують, що через 5 годин вода сягне критичного рівня. Наразі розпочалася евакуація мешканців небезпечних районів.
  • Також повідомляють, що в Новій Каховці через підрив ГЕС затопило місцевий зоопарк. Доля тварин, які там проживають, поки невідома.
  • Місцевий житель Каховки, що виїхав на підконтрольну Україні територію стверджує, що був лише один вибух – після цього Каховська ГЕС "посипалася як картковий дім".