Похрумтіти соковитими крильцями – чудове завершення важких робочих буднів. Ця страва прекрасно пасуватиме як для великої дружньої компанії, так і тихого відпочинку у колі найближчих. Єдина порада – крилець потрібно брати побільше, адже зупинитися у їх споживанні вкрай важко.

До теми Смачний делікатес за доступною ціною: готуємо фаршировані гомілки з грибами

Курячі крильця у соусі з аджики

Час: 1 година 20 хвилин

Порцій: 4

Пікантні крильця / Фото Unpslash

Інгредієнти:

  • 10 курячих крилець;
  • столова ложка міксу з майорану, орегано, чебрецю, імбиру, кмину;
  • 6 столових ложок аджики;
  • 3 столові ложки майонезу;
  • столова ложка меду;
  • столова ложка гірчиці;
  • 4 столові ложки паприки;
  • сіль та приправи для картоплі до смаку.

Приготування:

  1. Крильця чистимо, миємо, обсушуємо та солимо.
  2. В окремому блюдечку змішуємо аджику, майонез, мед, гірчицю, паприку та спеції.
  3. Ретельно перемішуємо крила з маринадом та залишаємо на кілька годин у холодильнику.
  4. Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками та трішки відварюємо у підсоленій воді.
  5. Викладаємо крила на деко та випікаємо впродовж 50 хвилин при 180 градусах. Коли мине 30 хвилин – додаємо на деко картоплю, зверху поливаємо вершковим маслом.

Смачного!