Піна колада має безліч варіацій. Проте незмінною залишається ананасова складова напою.

Спробуйте також Як приготувати курку в духовці: поради, що зроблять улюблену страву ще апетитнішою

Як приготувати Піна коладу

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 1

Найкращий рецепт на Новий рік: готуємо ароматну Піна коладу
Піна колада лише прикрасить ваше святкування / Фото Unsplash

Приготування:

  1. Шейкер наповніть льодом. Після цього додайте ананасовий сік, кокосовий сироп і ром. Кокосовий сироп можна також замінити поширеними лікерами Malibu чи Creme de coco. Закрийте шейкер і енергійно струсіть його близько 15 секунд.
  2. Кубики льоду добре загорніть в чистий кухонний рушник. Далі розбийте його молотком для відбивання м'яса. Всі кубики мають перетворитися на дрібну крихту. Після цього розгорніть рушник і за допомогою ложки зберіть крижинки та помістіть їх в келих для коктейлю. Залишки можна покласти в герметичний контейнер і зберігати в морозильній камері.
  3. У склянку з колотим льодом налийте напій. Прикрасьте його скибочкою ананаса і вишенькою. Вкладіть трубочку і відразу ж подавайте на стіл. Дуже важливо, випити коктейль до того, як лід встигне розтанути.