10 грудня,
17:15
Найкращий рецепт на Новий рік: готуємо ароматну Піна коладу
Джерело:
CookeryПіна колада – один із найпопулярніших тропічних коктейлів, які із задоволенням п'ють у всьому світі. Спробуйте приготувати його на Новий рік – здивуйте гостей.
Піна колада має безліч варіацій. Проте незмінною залишається ананасова складова напою.
Спробуйте також Як приготувати курку в духовці: поради, що зроблять улюблену страву ще апетитнішою
Як приготувати Піна коладу
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 1
– 120 мілілітрів ананасового соку;
– 30 мілілітрів кокосового сиропу;
– 60 мілілітрів білого рому;
– 8 кубиків льоду;
– скибочка ананаса;
– барна вишня.
Піна колада лише прикрасить ваше святкування / Фото Unsplash
Приготування:
- Шейкер наповніть льодом. Після цього додайте ананасовий сік, кокосовий сироп і ром. Кокосовий сироп можна також замінити поширеними лікерами Malibu чи Creme de coco. Закрийте шейкер і енергійно струсіть його близько 15 секунд.
- Кубики льоду добре загорніть в чистий кухонний рушник. Далі розбийте його молотком для відбивання м'яса. Всі кубики мають перетворитися на дрібну крихту. Після цього розгорніть рушник і за допомогою ложки зберіть крижинки та помістіть їх в келих для коктейлю. Залишки можна покласти в герметичний контейнер і зберігати в морозильній камері.
- У склянку з колотим льодом налийте напій. Прикрасьте його скибочкою ананаса і вишенькою. Вкладіть трубочку і відразу ж подавайте на стіл. Дуже важливо, випити коктейль до того, як лід встигне розтанути.