Відомий ресторатор, український телеведучий колумбійського походження, суддя проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом на своїй сторінці в інстаграм.
Читайте також Кремовий флан за рецептом шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво
Пиріг зі згущеним молоком
- Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
- У мисці збийте яйця, додайте жовтки, вершкове масло, цукор, екстракт ванілі. Далі – додайте борошно і збийте до однорідної консистенції.
- Форму для випікання змастіть вершковим маслом, викладіть тісто.
- Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте запікатись на одну годину. Витягніть з духовки, дайте охолонути.
- Викладіть на тарілку. Перед подачею задекоруйте пудрою або полийте згущеним молоком. Смачного!
Пиріг зі згущеним молоком – рецепт від Ектора Хіменеса-Браво у відео: