Пиріг зі згущеним молоком: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
25 січня 2021,
18:55
Читать новость на русском
Якщо потрібно швидко приготувати щось смачне до чаю. Кулінарний експерт пропонує – пиріг зі згущеним молоком. Збережіть собі рецепт, щоб не загубити.
Відомий ресторатор, український телеведучий колумбійського походження, суддя проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом на своїй сторінці в інстаграм.
Читайте також Кремовий флан за рецептом шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво
Пиріг зі згущеним молоком
Інгредієнти:– 400 грамів вершкового масла 82%;
– 400 грамів цукру;
– 600 грамів борошна;
– 1 столова ложка екстракту ванілі;
– 7 яєць і 2 жовтки;
– 200 грамів згущеного молока.
- Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
- У мисці збийте яйця, додайте жовтки, вершкове масло, цукор, екстракт ванілі. Далі – додайте борошно і збийте до однорідної консистенції.
- Форму для випікання змастіть вершковим маслом, викладіть тісто.
- Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте запікатись на одну годину. Витягніть з духовки, дайте охолонути.
- Викладіть на тарілку. Перед подачею задекоруйте пудрою або полийте згущеним молоком. Смачного!
Пиріг зі згущеним молоком – рецепт від Ектора Хіменеса-Браво у відео: