Хіт сезону: елементарний рецепт пирога з грушами та сиром

29 липня 2024, 21:07
Читать новость на русском

Джерело:

Yuliia.senych

Пиріг з грушами та камамбером вже став класикою для багатьох. У цьому рецепті для нього навіть не доведеться замішувати тісто.

З готовим листковим тістом буде ще смачніше. Обов'язково спробуйте втілити в життя цей рецепт.

Варто спробувати Страва, що розірвала мережу: вчимося готувати найпухкіші японські оладки, які здивують всіх

Пиріг з камамбером і грушами

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 1 пласт листкового тіста;
– 2 – 3 груші;
– 1 упаковка камамберу;
– 50 грамів волоських горіхів;
– мед до смаку;
– 1 жовток.

Дивіться, як готувати грушево-сирний пиріг: відео

Приготування:

  1. Лист тіста поділіть на 2 рівні частини. За 1 сантиметр до країв зробіть надрізи для формування бортиків.
  2. Наріжте тонкими слайсами груші та сир.Викладіть на тісто по черзі. Полийте медом і присипте горішками.
  3. Краї тіста змастіть жовтком і відправте випікатись на 25 – 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичний медовик з вишнями.