Український кулінар Павло Серветник поділився з читачами рецептом смачного пирога на сковорідці. Оскільки його не потрібно готувати в духовці, цю страву можна приготувати навіть тоді, коли у вас немає світла.

Читайте також Курочка в маринаді та ковбаски гриль: чим підкріпитися між відключеннями світла

Оскільки пиріг з картоплі та грибів – він підійде і для пісного меню. Звичайно, за бажанням ви можете додати до начинки й м'ясо: шматочки курятини, яловичий фарш або рвану свинину. Все залежить від ваших смаків.

Рецепт універсального пирога на сковорідці

  • Час: 60 хвилин (2 години для тіста)
  • Порції: 2

Приготування:

  • З борошна, води та солі замішуємо тісто. Відправляємо його в холодильник на 2 години, щоб воно відпочило.
  • Змащуємо робочу поверхню стола олією, щоб тісто не липло до нього під час розтягування.
  • Розтягуємо його руками в тонкий шар.
  • Заздалегідь відварюємо картоплю, а гриби та цибулю нарізаємо дрібним кубиком та обсмажуємо на сковорідці з олією.
  • Змішуємо всі інгредієнти для начинки. Сир додаємо на етапі формування рулету з тіста.
  • Викладаємо начинку на тісто, закручуємо все в рулет та защипаємо краї. Перекладіть сформований пиріг на сковорідку змащену олією та обсмажуйте на сковорідці до приготування тіста.

Смачного!