Якщо ви любите сосиски в тісті, цей пиріг також стане вашим фаворитом. До речі, найкраще він смакує з кетчупом або соусом барбекю.
Читайте також Легко, швидко й зі смаком: топ-3 незвичні страви з курки, що полонять усю родину
Рецепт пирога із сосиками
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Викладіть тісто на харчовий пергамент.
- Підрівняйте його під довжину сосисок.
Пиріг із сосисками / Фото Яни Станішевської
- Зробіть на тісті прорізи поперек по всій довжині (залиште з одного краю 2 сантиметри).
- Розмістіть сосиски під смужками тіста так, щоб утворилася плетінка-шахівниця (див. фото).
- Змастіть верх пирога яєчним жовтком.
- Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте туди пиріг із сосисками на 15 – 18 хвилин.
- Подавайте випічку до столу з кетчупом.
Смачного!
Текст публікації Яни Станішевської:
Доброе утро .
Если проснуться в 07:30, значит на завтрак можно получить быстрый пирог. Рецепт который на 200% заценят и дети и мужья , зуб даю.
На рецепта нас понадобится: тесто слоеное (вы конечно можете быть супер женщиной и приготовить его самой , я простите нет), упаковка любимых сосисок, желток для смазки теста и все. Выкладываем тесто на пергамент сразу, подравниваем края под размер сосисок и делаем поперечные разрезы во всю длину теста (оставив с одного края 2 см цельного куска) полосочки у нас тоже сантиметра по 2. Затем в шахматном порядке тесто перекидываем поверх сосисок (можете глянуть в актуальном) и вуаля, пирог готов. Смазали тесто желтком с 10 мл молока для красивой румяной корочки и в духовку. У кого есть (а я знаю уже минимум 11 кто купил) моя чудо @panasonic_ukraine , то выпекаем 10-12 мин на режиме healthy fry, если же в вас обычная духовка по 15-18 минут при 180*С и все. Пирог готов.
Идеально подавать с кетчупом