Ніжний пиріг з грибами та сиром – чудовий вибір для сімейної вечері. Також можете додати будь-які овочі та зелень.

Читайте також Пиріг з грибами, спаржею і томатами: домашній рецепт

Рецепт пирога

Порції: 6

  1. У глибокій мисці з'єднайте розм'якшене вершкове масло з яйцем, сіллю, водою і борошном. Замісіть тісто, залиште у холодильнику на 30 хвилин.
  2. Гриби, томати помийте, почистіть цибулю, викладіть у миску перемішайте, додайте сіль, обсмажте на пательні з олією протягом 5-7 хвилин.
  3. Охолоджене тісто розкатайте, викладіть на дно форму, зверху викладіть грибну начинку.
  4. Сир натріть на грубій тертці.
  5. У мисці збийте вершки з яйцями, додайте тертий сир, додайте у пиріг.
  6. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 40 хвилин.
  7. Дістаньте з духовки, залиште для охолодження, розріжте на порції. Смачного!