М'яке тісто з картопляним пюре здатне підкорити багатьох. Кисленька капуста лише підкреслить його ніжний смак.
Варто спробувати Рецепт, який завжди вдається: готуємо мереживні млинці на окропі
Пиріжки з кислою капустою "Баба Єлька"
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Для картопляного пюре очищену й добре вимиту картоплю відваріть до готовності. Злийте зайву воду та розімніть картоплю товкачиком.
- Очищену цибулю наріжте дрібно. Разом із квашеною капустою та олією протушкуйте 15 хвилин.
- Збийте яйця виделкою та перемішайте їх із картопляним пюре. Додайте борошна, посоліть та перемішайте.
- Дошку або стільницю посипте борошном та замісіть тісто. Коли в ньому не лишиться грудочок, обкачайте тісто в борошні та сформуйте довгу ковбасу.
- Наріжте тісто на однакові шматочки завтовшки 3 сантиметри кожен. Розплескайте їх руками та накладіть начинку з капусти й цибулі. Заліпіть кожен пиріжок.
- Розігрійте на пательні олію. Розплескайте зліплені пиріжки так, щоб вони займали всю поверхню вашої долоні. Обережно опустіть їх на пательню.
- Смажте до рум'яності на середньому вогні, періодично перевертаючи.