Ці млинці готуються з додаванням окропу, через що борошно відразу заварюється. Тісто стає наполовину готовим і еластичним, не рветься і не прилипає при смаженні.
Варто спробувати Візитна картка галицьких господинь: давній рецепт бюджетного та смачного яворівського пирога
Заварні млинці на окропі та молоці
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 8
Приготування:
- Молоко і яйця кімнатної температури збийте у великій мисці з цукром і дрібкою солі.
- Влийте молоко і соняшникову олію.
- Поступово всипте заздалегідь просіяне борошно і ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
- Дуже тонкою цівкою влийте окріп в тісто, одночасно замішуючи його блендером або вінчиком.
- Пательню гарненько розігрійте та один раз змастіть олією. Посмажте млинці по 1 – 2 хвилини з кожного боку.