Головний секрет пишності омлету саме у пропорціях яєць та молока і формі для випікання. Вона має бути не велика і глибока (від 10 сантиметрів). Омлет має займати не менше 2/3 форми.
Читайте також Обід в офіс за 30 хвилин: французький сендвіч, яйця по-шотландськи, курячі стріпси з гарбузом
Пишний молочний омлет
- Час: 35 хвилин
- Порції: 4
Омлет в духовці / Фото Fat Killers
Приготування:
- У глибокий посуд вибийте яйця та трішки перемішайте вінчиком.
- Влийте молоко та посоліть. Перемішайте масу вінчиком, але не збивайте.
- Жаротривку форму для випікання омлету змастіть шаром масла.
- Вилийте омлет у форму.
- Розігрійте духовку до 190 градусів та випікайте омлет протягом 30 хвилин.
- Готовий омлет наріжте шматочками та подавайте до столу. Смачного!