Пісний відкритий пиріг з яблуками готують без яєць, з додаванням соняшникової олії. Легкий у приготуванні та не займає багато часу. Для начинки можна використовувати будь-які фрукти або ягоди.
Читайте також Простий рецепт манника на кефірі від зірки Мастер Шеф Володимира Троцького
Рецепт галети
Пісна галета з яблуками та мигдальними пластівцями/ Фото Unsplash
- Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
 - У мисці змішайте борошно з сіллю, додайте розпушувач, олію, воду, перемішайте. Замісіть тісто. Накрийте харчовою плівкою, залиште у холодильнику протягом 30 хвилин.
 - Для приготування начинки помийте яблука, почистьте від шкірки та кісточок. У мисці з'єднаєте з цукром, додайте ванільний цукор, корицю.
 - Розкатайте з тіста млинець.
 - Деко вистеліть пергаментом, викладіть тісто, у середину викладіть яблука, присипте цукром, загорніть краї.
 - Розігрійте духовку до температури 190 градусів, відправте запікатись протягом 40-45 хвилин до готовності.
 - Викладіть на тарілку, задекоруйте мигдальними пластівцями, розріжте на порції. Смачного!
 



