Як приготувати пісне цитрусове печиво: домашній рецепт

19 березня 2021, 12:07
Читать новость на русском

Ми підготували для вас рецепт смачного пісного печива, яке ви можете приготувати вдома нашвидкуруч. Запишіть собі рецепт.

Пісне цитрусове печиво – альтернатива традиційному печиву. Воно виходить ароматне, ніжне, хрустке та сподобається дітям і дорослим. Побалуйте своїх рідних смачним печивом.

Читайте також Рецепт карамельного чізкейка від судді Мастер Шеф Ольги Мартиновської

Рецепт печива

Інгредієнти:
– 3 склянки борошна;
– 1/2 лимона;
– 1/2 апельсина;
– 120 грамів цукру;
– 2 чайні ложки розпушувача;
– 100 мілілітрів соняшникової олії;
– 2 столові ложки води;
– дрібка солі.
  1. Ретельно помийте апельсин, лимон в окропі, натріть цедру, подрібніть у блендері.
  2. У мисці цедру змішайте з цукром, додайте воду, олію, перемішайте до однорідної консистенції.
  3. Ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок. У миску з борошном додайте сіль, розпушувач, додайте у цедру. Замісіть тісто.
  4. Розкатайте з тіста невеликі кружечки. Деко вистеліть пергаментом, викладіть печиво.
  5. Розігрійте духовку до температури 190 градусів, відправте випікатись протягом 10 хвилин, збільшіть до температури 200 градусів, випікайте ще 7-10 хвилин до готовності.
  6. Викладіть на тарілку. Смачного!