Пісне цитрусове печиво – альтернатива традиційному печиву. Воно виходить ароматне, ніжне, хрустке та сподобається дітям і дорослим. Побалуйте своїх рідних смачним печивом.

Читайте також Рецепт карамельного чізкейка від судді Мастер Шеф Ольги Мартиновської

Рецепт печива

  1. Ретельно помийте апельсин, лимон в окропі, натріть цедру, подрібніть у блендері.
  2. У мисці цедру змішайте з цукром, додайте воду, олію, перемішайте до однорідної консистенції.
  3. Ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок. У миску з борошном додайте сіль, розпушувач, додайте у цедру. Замісіть тісто.
  4. Розкатайте з тіста невеликі кружечки. Деко вистеліть пергаментом, викладіть печиво.
  5. Розігрійте духовку до температури 190 градусів, відправте випікатись протягом 10 хвилин, збільшіть до температури 200 градусів, випікайте ще 7-10 хвилин до готовності.
  6. Викладіть на тарілку. Смачного!