Хрустка золотиста скоринка та ніжна, ароматна начинка – ось як ми можемо охарактеризувати домашні картопляні зрази з грибами.

Читайте також Біфштекс з яловичини та яйцем: швидкий рецепт для ідеального сніданку

Українська кондитерка Єлизавета Глінська поділилася рецептом зраз з печерицями з читачами, які ви точно з легкістю та без жодних труднощів приготуєте вдома.

Пісні картопляні зрази з грибами

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

Очищуємо, нарізаємо та варимо картоплю до готовності у підсоленій воді.

З відвареної картоплі зливаємо картопляний бульйон. Половину потрібно лишити, приблизно 100 грамів. Робимо картопляне пюре. Картопляний бульйон поки що не додаємо.

Перекладаємо картоплю в миску і додаємо кукурудзяний крохмаль та перемішуємо. Потім, вливаємо невеликими порціями бульйон і все ретельно перемішуємо.

Беремо шматочок тіста в руки, якщо воно еластичне та не липне, значить тісто готове і його можна використовувати.

Нарізаємо гриби та цибулю і обсмажуємо на сковорідці з невеликою кількістю олії. Додаємо сіль та перець, перемішуємо.

Знімаємо з плити та відставляємо до охолодження.

Формуємо зрази та обвалюємо їх в панірувальних сухарях. Мийте руки водою, після кожного зраза, так легше буде працювати з тістом.

Обсмажуємо зрази з обох сторін на рослинній олії до золотавої скоринки. Дайте охолонути їм та насолоджуйтесь.

Смачного!