Котлети з цвітної капусти – ідеальний варіант до пісного меню. Можна подавати як основну страву та як гарнір. За бажанням можете додати часник.

Читайте також Крем-суп з гарбуза та томатів за рецептом шеф-кухаря Володимира Ярославського

Рецепт котлет із цвітної капусти

  1. Помийте капусту, розділіть на суцвіття.
  2. У каструлі з окропом відваріть капусту протягом 3-5 хвилин до готовності. Подрібніть у блендері.
  3. Цибулю почистіть, подрібніть ножем, обсмажте на пательні.
  4. Кріп помийте подрібніть ножем.
  5. У мисці з'єднайте капусту з цибулею, додайте манну крупу, олію, кріп, сіль, перець, ретельно перемішайте, сформуйте котлети.
  6. Обсмажте на пательні з олією 2-3 хвилини з двох сторін до готовності.
  7. Викладіть на тарілку. Смачного!