Котлети з цвітної капусти – ідеальний варіант до пісного меню. Можна подавати як основну страву та як гарнір. За бажанням можете додати часник.
Читайте також Крем-суп з гарбуза та томатів за рецептом шеф-кухаря Володимира Ярославського
Рецепт котлет із цвітної капусти
- Помийте капусту, розділіть на суцвіття.
- У каструлі з окропом відваріть капусту протягом 3-5 хвилин до готовності. Подрібніть у блендері.
- Цибулю почистіть, подрібніть ножем, обсмажте на пательні.
- Кріп помийте подрібніть ножем.
- У мисці з'єднайте капусту з цибулею, додайте манну крупу, олію, кріп, сіль, перець, ретельно перемішайте, сформуйте котлети.
- Обсмажте на пательні з олією 2-3 хвилини з двох сторін до готовності.
- Викладіть на тарілку. Смачного!