Цей десерт чудово підійде для пісного меню, адже він складається з банана, кокосової стружки, арахісової пасти та шоколаду.

Читайте також Рецепт курячих котлет від Лізи Глінської: страва родом з дитинства

Кондитерка Ліза Глінська поділилася рецептом пісного батончика, для приготування якого не доведеться використовувати духовку.

Рецепт пісного батончика

  1. Розігрійте кокосову олію. Змішайте в чаші блендера банан, арахісову пасту, кокосову олію й перебийте блендером в однорідну масу.
  2. Якщо олія відділятиметься від решти інгредієнтів – додайте 20 мл води чи кокосового молока.
  3. Знову перебийте масу до однорідної консистенції.
  4. З’єднайте з кокосовою стружкою й перемішайте.
  5. Сформуйте батончики розміром 8 × 3 см; також можна зробити заготовки круглими, як цукерки.
  6. Викладіть батончики на дошку із шаром пергаменту й відправте до морозилки на 5 – 6 годин.
  7. Розтопіть шоколад на паровій бані або в мікрохвильовці й полийте ним батончики.

Смачного!