Рецепт пісного батончика з кокосом у шоколаді від Лізи Глінської
22 березня 2021,
20:12
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Лізи ГлінськоїНереально смачні та ароматні шоколадні батончики з кокосовою начинкою стануть чудовим перекусом у піст!
Цей десерт чудово підійде для пісного меню, адже він складається з банана, кокосової стружки, арахісової пасти та шоколаду.
Читайте також Рецепт курячих котлет від Лізи Глінської: страва родом з дитинства
Кондитерка Ліза Глінська поділилася рецептом пісного батончика, для приготування якого не доведеться використовувати духовку.
Рецепт пісного батончика
Інгредієнти:– 100 г банана;
– 100 г кокосової стружки;
– 40 г кокосової олії;
– 70 г арахісової пасти;
– 20 мл води чи кокосового молока.
- Розігрійте кокосову олію. Змішайте в чаші блендера банан, арахісову пасту, кокосову олію й перебийте блендером в однорідну масу.
- Якщо олія відділятиметься від решти інгредієнтів – додайте 20 мл води чи кокосового молока.
- Знову перебийте масу до однорідної консистенції.
- З’єднайте з кокосовою стружкою й перемішайте.
- Сформуйте батончики розміром 8 × 3 см; також можна зробити заготовки круглими, як цукерки.
- Викладіть батончики на дошку із шаром пергаменту й відправте до морозилки на 5 – 6 годин.
- Розтопіть шоколад на паровій бані або в мікрохвильовці й полийте ним батончики.
Смачного!