Рецепт крем-супу з горошком: пісна страва на кожен день

16 березня 2021, 15:11
Читать новость на русском

Смачний пісний суп з горошком легкий у приготуванні. Ми підготували для вас рецепт, який сподобається всій родині.

Легкий та поживний суп з горошком та картоплею чудово доповнить пісне меню. Страву готують із замороженим зеленим горошком, консервованим з додаванням спецій.

Читайте також Рецепт солянки з грибами без м'яса: пісна страва на кожен день

Рецепт супу

Інгредієнти:
– 400 грамів зеленого горошку (замороженого);
– 1 літр води;
– 3-4 картоплі;
– 1 цибуля;
– 2 зубчики часнику;
– соняшникова олія;
– сіль;
– перець;
– спеції.
  1. Почистіть цибулю, часник, подрібніть ножем.
  2. Обсмажте на пательні декілька хвилин до готовності.
  3. Помийте, почистіть картоплю, наріжте кубиками.
  4. У каструлю з окропом, викладіть картоплю, варіть 10-15 хвилин. Далі – додайте цибулю з часником, сіль, перець, спеції, зелений горошок, варіть ще 6-8 хвилин до готовності.
  5. Зніміть з плити, подрібніть блендером у пюре.
  6. Викладіть на тарілку. Подавайте з сухариками. Смачного!