Легкий та поживний суп з горошком та картоплею чудово доповнить пісне меню. Страву готують із замороженим зеленим горошком, консервованим з додаванням спецій.
Читайте також Рецепт солянки з грибами без м'яса: пісна страва на кожен день
Рецепт супу
- Почистіть цибулю, часник, подрібніть ножем.
- Обсмажте на пательні декілька хвилин до готовності.
- Помийте, почистіть картоплю, наріжте кубиками.
- У каструлю з окропом, викладіть картоплю, варіть 10-15 хвилин. Далі – додайте цибулю з часником, сіль, перець, спеції, зелений горошок, варіть ще 6-8 хвилин до готовності.
- Зніміть з плити, подрібніть блендером у пюре.
- Викладіть на тарілку. Подавайте з сухариками. Смачного!