Легкий та поживний суп з горошком та картоплею чудово доповнить пісне меню. Страву готують із замороженим зеленим горошком, консервованим з додаванням спецій.

Читайте також Рецепт солянки з грибами без м'яса: пісна страва на кожен день

Рецепт супу

  1. Почистіть цибулю, часник, подрібніть ножем.
  2. Обсмажте на пательні декілька хвилин до готовності.
  3. Помийте, почистіть картоплю, наріжте кубиками.
  4. У каструлю з окропом, викладіть картоплю, варіть 10-15 хвилин. Далі – додайте цибулю з часником, сіль, перець, спеції, зелений горошок, варіть ще 6-8 хвилин до готовності.
  5. Зніміть з плити, подрібніть блендером у пюре.
  6. Викладіть на тарілку. Подавайте з сухариками. Смачного!