Як приготувати медово-грушевий пісний пиріг: домашній рецепт

23 березня 2021, 12:11
Читать новость на русском

Ми підготували для вас рецепт пирога з грушами та медом, який чудово доповнить пісне меню. Обов'язково спробуйте.

Пісна випічка теж може бути смачною. До вашої уваги рецепт пісного пирога з грушами, медом та горіхами. Солодкий десерт сподобається усім.

Читайте також Як приготувати пісне вівсяне печиво: домашній рецепт

Рецепт пирога

Інгредієнти:
– 3-4 груші;
– 200 грамів цукру;
– 1 склянка води;
– 2 столові ложки меду;
– 1 чайна ложка соди;
– 1 чайна ложка лимонної кислоти;
– 1/4 склянки подрібнених горіхів (на ваш смак);
– 0,5 склянки соняшникової олії;
– 1,5-2 склянки борошна;
– дрібка кориці.
  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці змішайте цукор з водою, додайте олію, підігрійте на маленькому вогні до повного розтанення цукру. Зніміть з вогню. Додайте мед, борошно, соду, лимонну кислоту, корицю, горіхи, перемішайте. Замісіть тісто.
  3. Груші помийте, почистіть, наріжте скибочками.
  4. Вилийте тісто у форму, зверху викладіть груші.
  5. Розігрійте духовку до температури 200 градусів. Відправте запікатись протягом 30-35 хвилин до готовності.
  6. Викладіть на тарілку, розріжте на порції. Смачного!