Смачний рецепт пісного паштету з грибів та квасолі: веганська страва

29 березня 2021, 20:10
Читать новость на русском

Рецепт смачного паштету з грибів та квасолі підійде не тільки для пісного столу, а й для вегетаріанців.

Якщо ви не вживаєте м'ясо взагалі, або виключили його з раціону під час Великоднього посту – паштет з грибами та квасолею допоможе збагатити та наповнити організм необхідним білком. За цим рецептом у вас вийде близько 600 грамів смачного та поживного паштету.

Читайте також Рецепт пісного пирога з моркви без борошна, цукру та яєць від Володимира Ярославського

Хоч за консистенцією паштет не дуже однорідний, але його смак надзвичайно ніжний та легкий. Легкі нотки горіху та грибів в паштеті вам сподобаються!

Рецепт паштету без м'яса

Інгредієнти:
– 1 склянка червоної квасолі;
– 70 г волоських горіхів;
– 1 цибулина;
– 200 г печериць;
– 2 – 3 зубчики часнику;
– сіль, чорний мелений перець на ваш смак.
  1. Квасолю та волоські горіхи попередньо замочіть на ніч з 1 столовою ложкою яблучного оцту. Перед приготуванням промийте інгредієнти водою.
  2. Квасолю відваріть до готовності протягом години,
  3. Цибулю, часник та гриби дрібно наріжте та обсмажте на рослинній олії.
  4. Перебийте в чаші блендера всі інгредієнти до однорідної маси.
  5. Додатково можна доливати під час подрібнення у блендері кип'ячену воду, щоб легше було довести масу до однорідності. Смачного!