Струдель – традиційний десерт австрійської кухні, який готують з прісного тіста з додаванням олії. Солодкий десерт зазвичай готують з яблуками, а також додають вишні, мак, шпинат.

Читайте також Рецепт шоколадного пудингу вдома: нереальна смакота, випечена в духовці

Рецепт пирога

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці з'єднайте борошно з теплою водою, додайте сіль, оливкову олію, замісіть тісто. Накрийте харчовою плівкою, залиште на дві години.
  3. Помийте яблука, почистіть від кісточок, наріжте скибочками.
  4. Родзинки викладіть у миску, залийте окропом на п'ять хвилин.
  5. Горіхи підсушіть у духовці.
  6. У мисці змішайте яблука з родзинками, додайте цукор, корицю, лимонний сік, залиште на 10 хвилин.
  7. З тіста розкатайте тонкий корж, викладіть горіхи, яблука з корицею, загорніть у рулет.
  8. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись на 30 хвилин до золотої скоринки.
  9. Готовий пиріг дістаньте з духовки, викладіть на тарілку, задекоруйте цукровою пудрою. Смачного!