Ароматний та поживний суп із сочевицею готується швидко та легко. Сподобається тим, хто дотримується посту та вегетаріанцям.

Читайте також Як приготувати курячий бульйон із локшиною: домашній рецепт

Рецепт супу

  1. Ретельно промийте сочевицю. Викладіть до каструлі, залийте водою, доведіть до кипіння.
  2. Помийте, почистіть моркву, наріжте напівкружальцями. Цибулю, часник подрібніть ножем. Очищений імбир натріть на тертці.
  3. Цибулю з морквою та часником обсмажте на олії.
  4. До каструлі додайте моркву, цибулю, часник, імбир. Доведіть до кипіння й варіть 10 хвилин. Далі додайте куркуму, коріандр, перець, сіль, перемішайте й готуйте ще 5 хвилин.
  5. Петрушку промийте, дрібно наріжте.
  6. Зніміть каструлю з вогню.
  7. Подавайте суп, додавши на свій смак лимонного соку та посипавши петрушкою.

Смачного!