Ароматний та поживний суп із сочевицею готується швидко та легко. Сподобається тим, хто дотримується посту та вегетаріанцям.
Читайте також Як приготувати курячий бульйон із локшиною: домашній рецепт
Рецепт супу
- Ретельно промийте сочевицю. Викладіть до каструлі, залийте водою, доведіть до кипіння.
- Помийте, почистіть моркву, наріжте напівкружальцями. Цибулю, часник подрібніть ножем. Очищений імбир натріть на тертці.
- Цибулю з морквою та часником обсмажте на олії.
- До каструлі додайте моркву, цибулю, часник, імбир. Доведіть до кипіння й варіть 10 хвилин. Далі додайте куркуму, коріандр, перець, сіль, перемішайте й готуйте ще 5 хвилин.
- Петрушку промийте, дрібно наріжте.
- Зніміть каструлю з вогню.
- Подавайте суп, додавши на свій смак лимонного соку та посипавши петрушкою.
Смачного!