Під час Великого посту у щоденне меню додайте цей рецепт. Легкий та корисний салат з томатами та кабачками сподобається дітям і дорослим.
Читайте також Рецепт солянки з грибами без м'яса: пісна страва на кожен день
Рецепт салату
- Для приготування салату помийте кабачок, наріжте кільцями. Викладіть у миску, додайте олію сіль, перець, перемішайте.
- Помийте перець, почистіть від кісточок.
- Томати помийте, наріжте скибочками.
- Розігрійте духовку до температури 180 градусів, викладіть на деко кабачки, перець, томати, відправте запікатись протягом 20 хвилин до готовності.
- Викладіть у миску, додайте сіль, перець, кунжут, олію, перемішайте.
- Викладіть на тарілку. Смачного!